رستوران هتل کوثر
رستوران هتل کوثر، در طبقه همکف هتل کوثر از مجموعه هتلهای بینالمللی پارسیان واقع است. هتل کوثر، هتلی قدیمی در مرکز شهر تهران است که معماری داخلی ان با جزئیات فراوان به بیش از چهار دهه قبل باز میگردد. به همین دلیل جداکنندههای حجیم، فضای وسیع همکف هتل را به بخشهایی کوچک و دلگیر تقسیم کردهاند. در طرح بازسازی رستوران هتل کوثر این آزادی عمل به طراحان داده شد تا برای طراحی رستوران، کیفیت سایر فضاهای همکف هتل را نیز بهبود بخشند.
در طراحی رستوران، ابتدا با حذف همه سنگینیهای کالبد طبقه همکف نهایت شفافیت و فراخی فضا تامین شد و سپس جداکنندههایی شفاف، نقش تثبیت حوزههای فضایی را برعهده گرفتند. این جدارههای شفاف که از شبکهای از دیسکهای شیشهای ساخته میشوند با اختلافاتی در زوایا، نوعی پیوستار الگوریتمیک را در فضا تثبیت میکنند که پیچیدهگی آن در تناسب با پیچیدهگیهای تزئینات و جزئیات کالبد قدیمی هتل است. همچنین اختلافات رنگ و بافت در فضاهای درونی و بیرونی حوزههای شفاف به منظور تثبیت هویتهای رفتاری هر فضا از تمهیدات مهم طرح بوده است.
نام پروژه | رستوران هتل کوثر |
کارفرما | شركت هتلهاي بينالمللی پارسيان |
مکان پروژه | تهران, ایران |
سال پروژه | 1394 |
برنامهریزی | طراحی داخلی الگوریتمیک |
وضعیت | کانسپت |
زیربنای ساخت | 600 مترمربع |
مساحت زمین | 600 مترمربع |
معمار مسئول | محمدحسین کسرائی |
تیم طراحی معماری | یحیی نوریان، محمدحسین کسرائی |
طراحی سازه | |
تاسیسات الکتریکی | |
تاسیسات مکانیکی | |
پیمانکار | |
نمونهسازی | |
طراحی منظر | |
تصویرسازی | صائب کفایتی |
عکاس | |
لینک |